b voorjaarsontwaken8

Theaterwerkplaats Orde der Dwazen speelt 1Saam

Eenzaamheid laat zich niet in één pashokje plaatsen. In de voorstelling 1SAAM maken we kennis met een breed palet aan mensen die elkaar maar niet lijken te vinden, tot ze met elkaar in botsing komen. Komisch en licht absurdistisch neemt de Orde Der Dwazen je mee door de gangpaden van een warenhuis, waar de bedrijvigheid niet kan verhullen, dat er alom eenzaamheid heerst. Kijk mee in deze passpiegel van de samenleving. In wie ga jij je herkennen?

Samen met Jan Draaijer zijn we het afgelopen jaar aan de slag gegaan met het thema eenzaamheid. Deze acteur, singer/songwriter en theatermaker, stond al een tijdje op ons wensenlijstje. In het verleden heeft Jan ons ook al een spoedcursus camera-acteren gegeven, omdat we gevraagd waren mee te werken aan het project:  "Victory 2018" in het dolfinarium theater.

Eenzaamheid komt in ontzettend veel vormen voor. Vaak denkt men, terecht, aan eenzame ouderen, maar vergeet ook niet de eenzame singles (bijna 3 miljoen in 2018). Ook blijken veel mensen zich eenzaam te voelen binnen een relatie. En dan hebben we nog de eenzame pubers.

Speeldata:  
Vrijdag 15 november in het Poppentheater Amstelveen, Wolfert van Borsselenweg 85A, 1181 PH Amstelveen
Zaterdag 16 november in het Pier-K theater in Nieuw Vennep, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep

Kaarten á €15,- zijn te bestellen op onderstaande link:
Klik Hier om kaarten te bestellen voor 1Saam

 


2019-10-16 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact