b voorjaarsontwaken8

Laatste kans om het Kerstjournaal te beleven

Op veler verzoek halen we dit jaar het geliefde 'Kerstjournaal' nog één keer uit de mottenballen! Deze unieke kerstvoorstelling, geïnspireerd op het populaire Sinterklaasjournaal van de NPO met Dieuwertje Blok, belooft opnieuw een onvergetelijke belevenis te worden voor jong en oud.

In het 'Kerstjournaal' worden de avonturen gepresenteerd door de charismatische Diederik Bok en de nieuwsgierige verslaggeefster Paula ter Plekke. Paula gaat op zoek naar een nieuwe koning die geboren zou zijn en ontmoet onderweg diverse bijzondere figuren. Deze personages hebben allemaal gehoord van een "Eeuwige Vader", een "Wonderbare Raadsman", een "Vrede Vorst" en een "Sterke God", maar een echte koning hebben ze nog niet gevonden.

Met deze superleuke en wervelende show, waar ook het publiek actief bij betrokken wordt, doet de 'Orde der Dwazen' haar naam eer aan. Want dwaas is het zeker! We verpakken de serieuze boodschap dat de redder van de wereld is geboren in een theatershow die bezoekers nog lang zullen heugen.

Mis deze laatste kans niet om het Kerstjournaal te beleven! Wij nodigen u van harte uit om samen met ons deze bijzondere kerstviering mee te maken.


2024-06-13 door Orde der Dwazen
Made By: Pure Interact